Пърхотът сериозна заплаха ли е?

Публикувано на 30 мар. , 2018

Защо пърхотът е сериозно заболяване и каква е причината за неговата поява?

Пърхотът представлява прекомерно отлюспване на кожни клетки от роговия слой на скалпа. Има много причини, които предизвикват образуването му. Факторите, провокиращи неговата поява включват свръх секреция на себум, гъбички и възпаления на скалпа. Ако подобни явления продължат, състоянието се развива до себореен дерматит, който би могъл да обхване и други части на тялото, освен скалпа. Ето защо е много важно пърхотът и себорейният дерматит да се лекуват навреме, в противен случай може да доведат до нарушения в растежа на косъма и до падане на косата.

Медицинският шампоан DX2 против пърхот е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОДХОДЯЩ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РЕЗИСТЕНТЕН ПЪРХОТ И ЗА ПРОФИЛАКТИКА ПРИ СКЛОНЕН КЪМ ПЪРХОТА СКАЛП.

DX2 е специално формулиран с меки активни почистващи субстанции за нежно третиране на косата и скалпа, като ефективно измива и нежно ексфолиира епидермиса на скалпа.

DX2 премахва всички видими прояви на пърхота и поддържа естествената защитна  функция на кожата на главата. Дълбоко хидратира, облекчава раздразненията, сърбежа и дискомфорта, причинени от пърхота.

Регулярната употреба на шампоана възстановява блясъка и мекотата на косата, спомага за лесното й разресване и предпазване от статичното електричество.

 

DX2 шампоан против пърхот ДЕЙСТВА В ТРИ НАПРАВЛЕНИЯ:

  1. DX2 шампоан против пърхот съдържа две клинично доказани субстанции, ефективни за третиране на пърхот: климбазол и пироктон оламин. Той ФУНКЦИОНИРА ПО-ДОБРЕ от масовите шампоани на пазара, тъй като съдържа ПО-ЕФЕКТИВНИ ПРОТИВОГЪБИЧНИ СЪСТАВКИ. ТЕ СА НОВО ПОКОЛЕНИЕ АНТИМИКОТИЦИ, С МНОГО ПО-БЪРЗ ЕФЕКТ, лесно отстраняващи пърхотните люспи. 
    • Климбазолът е един от най-добрите инхибитори срещу гъбички, които предизвикват пърхот. Той е ШИРОКОСПЕКТЪРЕН АНТИМИКОТИЧЕН АГЕНТ, доказано ин витро и ин виво, като НАЙ-ЕФЕКТИВНАТА СЪСТАВКА срещу Malassezia гъбичките, които предизвикват лющене на кожата. Регулира епидермалната диференциация, намалява лющенето и засилва бариерната функция на кожата. Освен това, климбазолът е ХИГРОСКОПИЧЕН, така че НЕ НАРУШАВА естествената влажност на кожата.
    • Пироктон оламин  ИМА СИЛНО ИЗРАЗЕНИ ПРОТИВОГЪБИЧНИ И АНТИСЕБОРЕЙНИ СВОЙСТВА.
  2. DX2 премахва излишната мазнина, която подхранва тези гъбички.
  3. DX2 съдържа пантенол, който УСПОКОЯВА зачервената и много чувствителна кожа. Осигурява незабавен и дълготраен комфорт и ПРЕДПАЗВАЙКИ скалпа от дехидратация, той съживява косата и я поддържа силна и блестяща. Съхраняването и поддържането на неутрално рН е от ключово значение за нормалната влажност и тургор на кожата.

 

Възможно ли е лечението на пърхота?

Пърхота е хронично и често срещано заболяване на кожата, като честотата му достига до  15-20 % от населението. Наблюдава се  по-често при мъже и засяга всички раси.

Лечението с шампоан DX2 сега е лесно и проблема с резистентността на гъбичката Malassezia, предизвикваща пърхота, е решен!

С редовната употреба на DX2-White, Вие премахвате пърхота от косата и усещате удоволствието на чистия и успокоен скалп!

 

За какъв пърхот е подходящ DX 2-White?

Независимо дали Вашия пърхот е мазен или сух, шампоанът DX2 против пърхот е подходящ и в двата случая. Активните му съставки са ново поколение широкоспектърни антимикотици, които контролират развитието на гъбичките, без да оставят остатъчни следи по скалпа и косата. Едно отлично допълнение са и подхранващите съставки с успокояващо действие.

 

Колко често да се ползва шампоан DX2-White?

DX2 е шампоан, СЪЗДАДЕН ЗА ЕЖЕДНЕВНА УПОТРЕБА. Той успешно отстранява излишния себум от скалпа, редуцира възпаленията и най-важното, контролира разрастването на гъбичната инфекция. Благодарение на активните съставки, съдържащи се в продукта, развитието и разпространението на гъбичките може да бъде спряно напълно и затова е важно противопърхотния шампоан да се изполва редовно.

 

DX2 шампоан против пърхот се препоръчва за:

  • ежедневна употреба при мъже, чийто скалп е склонен към пърхот.
  • за поддържащо лечение при пърхот след предварителна едномесечна ежедневна употреба (2-3 пъти седмично).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.